Meni
Your Cart

Servis in prodaja

Pri AC Makoter d.o.o. poskrbimo, da vaše vozilo redno ohranja svojo zmogljivost in da vas varno pripeljejo od točke A do točke B! Za vaša vozila skrbimo že od leta 1990 v naši delavnici v Ljutomeru. Vsa ta leta izkušenj so tudi krepko zapolnila naše police s številnimi nadomestnimi deli za vaše avtomobile, alu platišč, pnevmatikami in še mnogo več!
25 mar. Servis
0 329
Pooblaščeni servis Fiat in Fiat Profesional Servis vozil vseh znamk Servis avtodomov vseh znamk Servis kombijev vseh znamk Prodaja original rezervnih delov za znamke Fiat, Fiat Profesional,..
25 mar. Avtoelektrika
0 261
Potrebujete električna popravila za vaš avtomobil, kombi, traktor ali tovornjak? Kontaktirajte Avto center Makoter, ki poleg popravil, vzdrževanj in zamenjav avto delov nudimo tudi električna popravil..
25 mar. Avtovleka in izposoja vozil
0 237
Avto center Makoter vam nudi hitro in odzivno nujno pomoč na cesti. Dosegljivi smo na spodnjo telefonsko številko 24 ur na dan, vsak dan. Da pa med popravilom vašega vozila ne boste rabili hoditi peš,..
25 mar. Trgovina
0 215
V AC Makoter imamo tudi trgovino z avtomobilski deli za številne znamke po ugodnih cenah. V ponudbi: Prodaja rezervnih delov za vsa motorna vozila Široka paleta gumijastih izdelkov Prodaja pnevm..
25 mar. Vulkanizerstvo
0 212
Obiščite sodobno vulkanizerstvo v avto centru Makoter. Zanesljivo, hitro in ugodno izpolnimo vsako vašo vukanizersko zahtevo.V naši ponudbi boste našli:montaža in balansiranje pnevmatik za osebna ..
25 mar. Popravilo ALU platišč
0 170
Popravila alu platišč lahko kvalitetno izvaja le izkušena delavnica. V Avto centru Makoter takšno delo opravljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in dobro opremo. Med storitve, ki jih naši stro..
25 mar. Farmtech rezervni deli
0 20
V naši prodajalni boste našli številne rezervne dele znamke Farmtech, ki je popularna znamka traktorskih prikolic z bogato tradicijo in zgodovino. Vsak dober kmetijski pridelovalec se zaveda, da brez ..