Meni
Your Cart
25 mar. Servis
0 379
Pooblaščeni servis Fiat in Fiat Profesional Servis vozil vseh znamk Servis avtodomov vseh znamk Servis kombijev vseh znamk Prodaja original rezervnih delov za znamke Fiat, Fiat Profesional,..
25 mar. Avtoelektrika
0 314
Potrebujete električna popravila za vaš avtomobil, kombi, traktor ali tovornjak? Kontaktirajte Avto center Makoter, ki poleg popravil, vzdrževanj in zamenjav avto delov nudimo tudi električna popravil..
25 mar. Avtovleka in izposoja vozil
0 284
Avto center Makoter vam nudi hitro in odzivno nujno pomoč na cesti. Dosegljivi smo na spodnjo telefonsko številko 24 ur na dan, vsak dan. Da pa med popravilom vašega vozila ne boste rabili hoditi peš,..
25 mar. Popravilo ALU platišč
0 281
Popravila alu platišč lahko kvalitetno izvaja le izkušena delavnica. V Avto centru Makoter takšno delo opravljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in dobro opremo. Med storitve, ki jih naši stro..
25 mar. Vulkanizerstvo
0 264
Obiščite sodobno vulkanizerstvo v avto centru Makoter. Zanesljivo, hitro in ugodno izpolnimo vsako vašo vukanizersko zahtevo.V naši ponudbi boste našli:montaža in balansiranje pnevmatik za osebna ..
25 mar. Trgovina
0 262
V AC Makoter imamo tudi trgovino z avtomobilski deli za številne znamke po ugodnih cenah. V ponudbi: Prodaja rezervnih delov za vsa motorna vozila Široka paleta gumijastih izdelkov Prodaja pnevm..
25 mar. Farmtech rezervni deli
0 25
V naši prodajalni boste našli številne rezervne dele znamke Farmtech, ki je popularna znamka traktorskih prikolic z bogato tradicijo in zgodovino. Vsak dober kmetijski pridelovalec se zaveda, da brez ..